Članovi Stranke slobode i pravde su razgovarali sa građanima Zrenjanina, i to građanima najnaseljenijeg dela grada, Bagljaša.

Predstavljajući kampanju bojkota predstojećih izbora 2020. godine, članovi Stranke slobode i pravde naišli su na razumevanje i podršku građana Bagljaša. Propadanje Zrenjanina, niske plate i penzije, bahata i korumpirana vlast, laži sa malih ekrana i nesloboda medija, kao i velika bojazan u pogledu najavljenih kineskih investicija koje će da ekološki upropaste grad, samo su neke od tema o kojima smo razgovarali sa građanima.

– “Jasna je i neskrivena namera vlasti da uništi Srbiju u svim oblastima života građana. Sloboda i pravda će pripasti svakom stanovniku ove države i našeg grada. Neke će stići pravda, a poštenim građanima sloboda će da obasja put u dostojanstven život. Bojkot jer nemamo drugog izbora”, istakla je predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu, Dejana Pataki.

– “Došli smo ovde u Klek da obeležimo našu kampanju bojkota jer sva nedela potiču iz ovog mesta, ovo je mesto našeg gradonačelnika, njega koji je građanima doneo sve što ne valja, a Stranka slobode i pravde svim svojim silama će se boriti protiv toga i dokazati građanima u ovom mračnom vremenu, gde je ‘’nebo zatvoreno’’, gde nemamo medije, da u suštini može drugačije, da može Srbija, odnosno Zrenjanin da ne troši hiljade na Dane piva, na rasvetu, da nam ne treba samo njihova oligarhija, već i naša deca treba da imaju besplatne knjige i sve ono što pripada normalnim građanima Srbije, i zato bojkot“, navodi Sonja Pernat, članica Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu.

– „Predstavnici Stranke slobode i pravde nalaze se ispred naše fabrike vode i pokrećemo kampanju bojkota da bismo pružili građanima svu moguću podršku. Došli smo u oktobar mesec, i dalje nemamo čistu pijaću vodu, a kada ćemo je dobiti, ne znamo. I to je razlog više za bojkot, rekao je Srđan Janković, član Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu.