SALAPURA: CENIMO PODRŠKU NAŠIH GRAĐANA, A ONI NAŠ TRUD I ZALAGANjE

Poštujući tradiciju i običaje Gradski odbor Srpske napredne stranke Zrenjanin danas je svečano obeležio slavu, Svetu Petku, kojoj je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera.

 

Nakon prigodnog govora sveštenika Slobodana Čestića, prisutnima se obratio kum slave, pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura koji je uz čestitke svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje i sreću.
“Velika je čast biti kum Srpske napredne stranke. Koliko smo jedinstveni i složni govori činjenica da je svake godine broj gostiju u našim prostorijama sve veći, to je potvrda da vrlo vredno i naporno radimo, da cenimo podršku naših građana, a oni naš trud i zalaganje. Ovom prilikom čestitim Oliveri Lisici koja je preuzela kumstvo za narednu godinu, a svim članovima Srpske napredne stranke i sugrađanima koji slave Svetu Petku želim dobro zdravlje i ličnu sreću” – poručio je kum slave Simo Salapura.

Kuma naredne slave, direktorka Centra za socijalni rad, Olivera Lisica je istakla da je današnji datum jedan od najznačajnijih za zrenjaninski gradski odbor tokom kojeg se oseća neizmerna sreća, energija i jedinstvo.