Gradonačelnik uručio ključeve vozila za prevoz dece koja borave u “Alternativi”

25.11.2019

 

Zrenjanin- Na Trgu slobode u ponedeljak, 25. novembra,  izvršena je primopredaja specijalnog vozila namenjenog za prevoz dece sa telesnim i intelektualnim invaliditetom koja borave u dnevnom centru „Alternativa“.

 

 

Ključeve vozila Oliveri Lisici, direktorki Centra za socijalni rad  uručio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, u prisustvu zamenika gradonačelnika Saše Santovca i svojih saradnika.

– Napomenuo bih da je budžetom za 2019. godinu predviđeno 125 miliona za sva socijalna davanja, od tog 40 miliona za rad Centra za socijalni rad, a za ovo specijalno vozilo izdvojeno je 5,460.000 dinara. Veoma sam zadovoljan što smo u ovoj kalendarskoj godini uspeli to da realizujemo i siguran sam da ćemo unaprediti ovu uslugu, a pre svega želeli smo da deca koja se voze ovim kombijem budu što bezbednija – rekao je gradonačelnik Janjić.

 

Olivera Lisica izrazila je zadovoljstvo što je vozilo nabavljeno u godini kada “Alternativa” obeležava deset godina rada.

– Dobili smo novo vozilo, staro je van upotrebe, a ovo novo je modernizovano, ima hidrauličnu dizalicu i to će mnogo pomoći deci korisnicima, kao i zaposlenima i osiguraće bezbedan prevoz, održivost i stalnost usluge – kazala je ona.

 

 

 

Olivera Lisica je zahvalila Gradu što je prepoznao potrebu za novim vozilom i ukazala da je to još jedna potvrda dobre saradnje i uvažavanja instrukcija Centra za socijalni rad i potrebe korisnika, što je najvažnije.

 

Izvor:zrenjanin.rs