Zrenjanin- Kompanija Drekselmajer organizovala je danas, u dečijoj igraonici „Greenfield“,  druženje svojih zaposlenih porodilja i njihovih beba. U veoma prijatnoj i opuštenoj atmosferi u kojoj su podjednako uživale i mame i bebe, uz spremljene sokiće i kašice, nemačka kompanija je na kraju druženja za sve mališane obezbedila poklone iznenađenja u vidu Pertini igračke i  slatkog paketa.

 

 

Mlade mame danas su imale priliku da uživaju u lepom ambijentu dečije igraonice „Greenfield“ uz kafu i piće, dok su vaspitačice pazile na njihove bebe.

„Proteklih godinu dana u našoj kompaniji  imamo  više od 190 koleginica koje su postale majke, što znači  da imamo mnogo više od dve stotine beba i novih prijatelja u kolektivu. Želja nam je bila da sve te majke i bebe okupimo, da se  one međusobno upoznaju, ispričaju, druže i da ih obradujemo malim poklonom.  Kompanija Drekselmajer je veliki kolektiv, imamo više od 2.500 mališana mlađih od 10 godina koji će ove godine dobiti paketić. Svesni smo da nije sve u poslu, da je važno da se družimo, bolje upoznamo, jer zajedno radimo i veoma je važno da budemo jedinstven tim, a to možemo jedino ako se upoznamo i van posla. Za novu godinu u Kristalnoj dvorani organizovaćemo dodelu paketića sa Deda Mrazom,  animatorima i  imaćemo razne radionice za naše mališane kako bi se oni taj dan lepo zabavili“, rekla je Jasmina Krecul Reljin zadužena za korporativne komunikacije.