Početak ove jeseni kompanija Gomex je obeležila sa nekoliko novih objekata. Poslednji u ovom jesenjem nizu otvoren je u petak, 08. novembra, u Sonti. To je 183 objekat u Gomexovom sistemu, a drugi objekat u Sonti.

Utisci sa otvaranja marketa „Sonta centar“ u ulici Jovana Jovanovića Zmaja 73, iako po kišnom danu, bili su odlični. Veliki asortiman robe na 174m2, ljubazno osoblje, odlični popusti kao i pokloni za najbrže kupce u mnogome su doprineli oduševljenju meštana Sonte.

 

„Za potrošače smo obezbedili dve kase, plaćanje platim karticama, gotovinom i čekovima kao i već dobro poznat Gomex loyalty program uz karticu Karticu Brojalicu. Objekat u Sonti opremljen je po najmodernijim Gomex standardima, a potrošači mogu da očekuju odličnu uslugu zaposlenih, asortiman od preko 5000 proizvoda, sveže meso pakovano u MAP zaštitna pakovanja, mlečni program kao i Gomex robne marke po odličnim cenama zavidnog kvaliteta. Sugrađani u Sonti, kao i do sada, mogu očekivati dobre Vikend, dvonedeljne akcije kao i dodatne akcije u oba naša objekta u Sonti. Da bi informisali potrošače o akcijama i popustima, za Sontu smo obezbedili distribuciju od preko 1700 besplatnih časopisa „Porodični Magazin““, rekla je Katarina Stevanov marketing asistent kompanije Gomex.

Mini market „Sonta centar“ radiće svaki radni dan od 07h do 20:45h, kao i subotom i nedeljom od 07h do 20:45h.