Zrenjanin- Poslednjeg dana 2019. godine u centru Zrenjanina na Trgu slobode održana je još jedna, sedma po redu, tradicionalna manifestacija “Grad otvorenog srca”. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazevi, klovnovi, animatori, muzičari… i kompanija GOMEX koja je darivala sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazevi.

 

 

Uprkos niskoj temperaturi mnogi sugrađani odlučili su da dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2019. godine.

Nastupali su Gradski dečji hor, vrtići “Vila” i “Crvenkapa”, predstava “Cekom-a”, Free Dance i Deda Mrazevi.

 

Manifestaciju „Grad otvorenog srca“ organizovali su Grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada i Kulturni centar Zrenjanina uz  podršku kompanije Gomex.

 

Najmlađi su uživali na novotvorenom klizalištu

Večeras će na Trgu slobode nastupati tri rok benda: Electric Universe Jimmy Hendrix real tribute band, Overdrive i Mr. Fuzz. U Novu 2020. godinu prisutni na Trgu slobode ući će uz tradicionalni vatromet.

U Zrenjaninu će večeras biti veoma hladno i vetrovito, temperatura će biti 5˚ C ispod nule. Dobro se obucite i uživajte!