Zrenjanin- U susret novogodišnjim i božićnim pranicima auto škola „Mile B i V“ svim polaznicima priredila je specijalne praznične popuste!
U auto školi Mile BiV očekuje Vas moderna učionica za teorijsku nastavu kao i profesionalni instruktori sa dugogodišnjim iskustvom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, polaznicima je obezbeđena sva potrebna literatura, kao i testovi koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.
 

 Iskustvo od petnaest godina  uspešnog rada auto škole Mile BiV tokom svih ovih godina rada obučilo je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA!!!

POLAGANJE ZA B KATEGORIJU NIJE MALA STVAR I TO SVAKAKO PREDSTAVLJA JEDAN OZBILJNIJI FINANSIJSKI PODVIG ZA VEĆINU SUGRAĐANA, IZ TOG RAZLOGA AUTO ŠKOLA MILE BiV POLAZNICIMA NUDI NOVOGODIŠNJI POPUST!

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

 

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

Kroz auto školu Mile B i V prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

KONTAKT TELEFONI:

mob : 069 741 770
mob : 062 609 988

 

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin