Zrenjanin- Pod sloganom „Kad granice ne postoje, igramo se mnogo bolje”, u organizaciji Osnovne i srednje škole „9. maj”, održane su osme Inkluzivne igre bez granica. Kompanija “Gomex” je i ove godine pomogla je u organizaciji Inkluzivnih igara bez granica, obezbedivši poklon paketiće za sve učesnike.

 

Na ovoj manifestaciji održanoj u Kristalnoj dvorani okupio se veliki broj dece, među kojima su bili takmičari iz gotovo svih zrenjaninskih osnovnih škola uz bogat zabavni program koji je bio priređen od strane Haos Animatora svi su se lepo proveli i zabavili, u programu su se smenjivale sportske igre, pesma i zabava. Osme Inkluzivne igre je otvorio naš bivši odbojkaški reprezentativac, a sadašnji generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez. Specijalni gost je i ove godine bio poznati novosadski jutjuber Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Cilj ovog događaja jeste promocija zajedništva i poštovanja različitosti među našim najmlađim sugrađanima. Dečaci i devojčice su se družili kroz jednistvene igre, zajedničko navijanje i na taj način učili da poštuju pravila. Naša kompanija će i u budućnosti nastaviti da podržava ovakve događaje.