POČINJE „NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA“ NA TRGU SLOBODE

Zrenjanin- U organizaciji Grada Zrenjanina, Turističke organizacije grada i Kulturnog centra Zrenjanina, na Trgu slobode u Zrenjaninu održaće se “Novogodišnja čarolija”, prigodan program povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Posetioce na prelepom Trgu slobode, u centru grada, očekuje klizalište, dečiji ringišpil, Snežna kugla, vašar i još mnogo toga  zanimljivog.

Od večeras, 23. decembra do Badnje večeri uoči pravoslavnog Božića, 6. januara, svakodnevno će na bini od 17 do 18 časova biti organizovan dečji program, a od 20 do 21 čas večernji program. Nastupaće dečji i gradski horovi i solisti, kulturno-umetnička društva, lokalni muzičari, biće održane predstave za decu, a posebni programi se, kao i do sada, pripremaju za doček Nove godine, 31. decembar, i doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, 13. januara.

 

Posetioci će klizalište moći  da  koriste svakodnevno od 10-22 časa, po ceni termina od 100 dinara, uz besplatno iznajmljivanje klizaljki. U terminu od 18 – 19.30 časova biće organizovana škola klizanja.

Na Trgu sobode biće svakodnevno otvorene i drvene kućice s ponudom proizvoda domaće radinosti, a prigodna novogodišnja ponuda naći će se i na 40 drvenih tezgi.

POGLEDAJTE KOMPLETAN PROGRAM MANIFESTACIJE „NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA“:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap