PROTEKLOG VIKENDA U ZRENJANINU POVREĐENO 15 OSOBA

Zrenjanin- Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od toga, četiri sa povređenim licima i dve sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je teže povređeno, a četrnaest lica je zadobilo lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 610.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom – tri, nepropisne radnje vozilom – jedna, neustupanja prvenstva prolaza – jedna i nepropisnog mimoilaženja – jedna.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 12 učesnika u saobraćaju i izdato je 29 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 8 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih je 1 vozač zadržan u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 2 vozila, od toga, 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 1 vozilo zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap