Sport- Prijateljska futsal utakmica Srbija – Španija, selekcija uzrasta do 19 godina biće odigrana u utorak, 21. januara sa početkom u 18 časova, u Kristalnoj dvorani  u Zrenjaninu.

Tim povodom danas je u multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija na kojoj su govorili selektor mlade reprezentacije Srbije Vladimir  Jovanović i reprezentativac Luka Đorđević.

„Nadamo se pristojnoj poseti, igramo sa jednom od najboljih mladih selekcija na svetu koja je osvojila Evropsko prvenstvo prošle godine. Očekuje nas teška i veoma zahtevna  utamica protiv futsal reprezentacije Španije, ali  daćemo sve od sebe „, rekao je selektor reprezentacije Vladimir Jovanović.

„Probaćemo svim srcem da pariramo selekciji Španije, nadam se da će meč opravdati očekivanja i da će publika u Zrenjaninu uživati“.- rekao je Luka Đorđević reprezentativac Srbije.

Mlada selekcija  Srbije i Španije dan nakon meča u „Kristalnoj“ dvorani odigraće još jednu utakmicu u  Novom Bečeju. Početak utakmice zakazan je  za 18 časova u Sportsko – rekreativnom centru „Jedinstvo“.