Sport- U okviru 7. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“ fudbaleri Radničkog posle dva trijumfa doživeli su  poraz minimalnim rezultatom  od 0:1 protiv ekipe „Bačke 1901“ iz  Subotice. Ovaj meč je odigran na terenu u Lazarevu zbog radova koji se trenutno  izvode na terenu kraj „Skrobare“.

Posle dobre asistencije Milina, Avdićev šut sa 18 metara bio je neprecizan, da bi, malo kasnije, Savanovićev udarac otišao u naručje golmana Studena. Gosti su stvorili dobru priliku u 22 minutu, kad je Nenadovićev udarac, iz kaznenog prostora, otišao pola metra od stative.

U razmaku od pet minuta gosti su dva puta pogodili prečku gola golmana Radovića. Kapiten subotičana, Marko Anđić, uputio je projektil sa 20 metara i lopta se zakovala za prečku, a u 38 minutu, najlepši trenutak meča. Iskusni napadač Aleksandar Nosković, prihvatio je centaršut leđima okrenut golu i „makazicama“ uzdrmao prečku gola zrenjaninaca. I kad je sudija pokazao minut nadoknade, meč je bio rešen. Mladi Andrija Milić, sa 35 metara, izveo je slobodan udarac, centrirao pred gol domaće ekipe, a lopta je odskočila, dobila ubrzanje i kroz šumu nogu završila u uglu – 0:1.
U nastavku je bilo prilika na obe strane, volej Krstinića završio je preko prečke, Rajkovićev udarac glavom, sa pet metara, otišao je pored gola, da bi, na centaršut Savanovića, Krstinić sa pet metara šutirao pored gola. U 70 minutu sudija Džombić svirao je penal za zrenjanince. Loptu nabačenu s desnog krila, Novak Vujošević je, u padu, udario rukom. Kazneni udarac izveo je ofanzivac Miloš Savanović, lopta je otišla pored desne stative, a tri boda u – Suboticu.

Tabelu i kompletene rezultate 7 . kola možete pogledati pod našom rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

RADNIČKI (Z): Radović, Milin (Krmar), Grbić, Kondić, Krstinić, Radosavljeivć, Avdić (Ćirić), Kiš, Matić, Bićanin, Savanović (Dučić).
BAČKA 1901: Studen, Bjedov (Đurović), Andjić, Lučić, Vujošević, Kaludjerović, Masalušić, Nosković, Nenadović (Manojlović), Milić, Rajkovača (Hrastovčak).

Tekst: B. Cvijetić