Zrenjanin-  Treći po redu turnir u malom fudbalu „Sukob generacija“ održan je u Sportskom centru „Bambi“ u periodu od 21. do 23. marta.

Pravo učešća na turniru imali su isključivo igrači iz naselja Zeleno polje sa jednim dozvoljenim igračem van naselja i to razvrstani po generacijama.

Podatak da je turnir okupio igrače rođene od 1967. godine pa sve do generacije 2009. govori da je vladalo veliko intersovanje, a turnir je bio poprište odličnih utakmica, jer su u njemu učestvovali i brojni aktivni igrači fudbala i futsala.

Cilj turnira je da se  ukine generacijski jaz i da se, pored brojnih obaveza, sve generacije  zajedno druže i uživaju u najlepšoj sporednoj stvari na svetu-fudbalu.

OVOGODIŠNJI TURNIR OBORIO REKORDE

Na trodnevnom turniru  učestvovalo je  preko 60 fudbalera koji su se nadmetali u osam ekipa.

Turnir je pratio veliki broj ljubitelja fudbala u jednoj fer i korektnoj atmosferi.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura prisustvovao je finalnim utakmicama i uručio pehar pobedničkoj ekipi. Takođe na turniru je bio prisutan i  predsednikk FSG Zrenjanin Velibor Mladenović.

1. mesto osvojila je ekipa generacija 1991-1996 koja je nosila naziv Ćorić transport 023

2. mesto pripalo je ekipi generacija 2001-2002 koja je nosila naziv ZRklik

3. mesto pripalo je ekipi generacija 1981-1985 koja je nosila ime „Mrak“ Pvc i alu sistemi –  Ekometal komerc

TURNIR I OVE GODINE IMA HUMANITARNI KARAKTER

Pobednička ekipa svoju novčanu nagradu preusmerila je za lečenje Miloša Cikača sa Zelenog polja.

POGLEDAJTE U VIDEO PRILOGU KAKO JE BILO NA TREĆEM TURNIRU „SUKOB GENERACIJA“ OVDE

Turnir je imao i treće poluvreme gde su fudbaleri i posetioci takmičenja imali priliku da se MZ Zeleno polje druže i da uživaju u pasulju koji je pripremio Stevo Čorokalo.

Treće poluvreme održano je u prostorijama MZ Zeleno polje

„Zadovoljan sam kako je protekao treći po redu turnir koji za cilj ima da ukine generacijski jaz i da pored brojnih obaveza svi zajedno provedemo kvalitetno vreme i da se kroz sport  družimo. Zahvaljujem se na podršci Gradu Zrenjaninu i  privrednicima sa Zelenog polja, kao i  medijima koji su turnir ispratili od početka“, rekao je organizator turnira Zoran Šemić.

 

Ovogodišnji turnir „Sukob generacija“ podržao je Grad Zrenjanin, kao i privrednici sa Zelenog polja: Đuka plast, STR Detelina, Greenfield, Mrak pvc i alu sistemi,  Mini šljunkara, AC Tanasić, Igraonica Moj Mali svet, Ćorić transport 023, Ekometal komerc, Pantera, SC Bambi i ZRklik.

Pogledajte foto galeriju svih ekipa koje su učestvovale: