JEDNA OSOBA POGINULA I JEDNA TEŽE POVREĐENA U SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA

Foto: arhiva

Zrenjanin- Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, od toga, tri nezgode sa povređenim licima i dve nezgode sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice smrtno stradalo, jedno lice je teže povređeno, a dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 420.000 dinara .

Između Stajićeva i Čente sinoć oko 21:30 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena(1979). Kako saznajemo do nesreće je došlo kada je auto kojim je žena upravljala sleteo sa puta i prevrnuo se.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza – jedna, neprilagođene brzine kretanja vozilom – jedna, nepropisne radnje vozilom – jedna i nedržanja vozila uz desnu ivicu kolovoza – dve.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 12 učesnika u saobraćaju i izdato je 165 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača, od toga, 2 vozača – ostala isključenja i 8 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 2 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 3 vozila, od toga, 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice, 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti i 1 vozilo zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap