Dragi moji Zrenjaninci,

Ovih dana se pojavljuju različite priče i izjave u kojima se pominje moje ime, lik i delo. Kao i uvek biću krajnje iskren i odgovoran prema vama i obraćam vam se da bih zaštitio sve ono što je urađeno, sav trud i uloženu energiju proteklih godina, jer je to ono što je zaista važno.
U poslednje vreme obavljao sam funkciju ministra u Vladi RS i ako sam bar malo doprineo rezultatima srpske ekonomije i srpske države, zadovoljan sam. Danas je Srbija ekonomski stabilna i krupnim koracima grabi napred. Rast BDP-a, imamo najveći priliv direktnih stranih investicija, jednocifrenu nezaposlenost, ali i mreže autoputeva i pruga.
Sa pozicije ministra trudio sam se da uvek pomognem našem Zrenjaninu, kada su u pitanju otvaranja novih fabrika, izgradnja obilaznice, autoput Beograd –Zrenjanin, autoput Novi Sad – Zrenjanin, putevi i parkovi. Uvek sam, čak i na telefonski poziv, hteo da pomognem Zrenjaninu i pružim podršku, uz sve obaveze koje kao ministar imam. Neki put sam uspeo, ali neki put i ne.
Tačno je da još uvek nismo uspeli da rešimo problem pijaće vode i to je nešto na čemu moramo više raditi. Danas je Zrenjanin na putu budućnosti, bliži smo Novom Sadu i Beogradu, imamo najmanji procenat nezaposlenosti, otvaramo vrtiće, škole i fakultete, ulažemo u sport i kulturu. Ceo život sam živeo u Zrenjaninu i tako će i ostati. Deliću sudbinu mojih Zrenjaninaca, a ta sudbina je izvesna i bolja.
Gledajte me kroz moj rad i ljubav prema gradu i ljudima, na osnovu mojih rezultata,  a ne kroz različite izjave i laži kojih će biti sve više iz dana u dan.

Poštovani Zrenjaninci srećno i živeli.

Predsednik GO SNS Zrenjanin
Goran Knežević