OTVORENO PISMO GORANA KNEŽEVIĆA GRAĐANIMA ZRENjANINA

Dragi moji Zrenjaninci,

Ovih dana se pojavljuju različite priče i izjave u kojima se pominje moje ime, lik i delo. Kao i uvek biću krajnje iskren i odgovoran prema vama i obraćam vam se da bih zaštitio sve ono što je urađeno, sav trud i uloženu energiju proteklih godina, jer je to ono što je zaista važno.
U poslednje vreme obavljao sam funkciju ministra u Vladi RS i ako sam bar malo doprineo rezultatima srpske ekonomije i srpske države, zadovoljan sam. Danas je Srbija ekonomski stabilna i krupnim koracima grabi napred. Rast BDP-a, imamo najveći priliv direktnih stranih investicija, jednocifrenu nezaposlenost, ali i mreže autoputeva i pruga.
Sa pozicije ministra trudio sam se da uvek pomognem našem Zrenjaninu, kada su u pitanju otvaranja novih fabrika, izgradnja obilaznice, autoput Beograd –Zrenjanin, autoput Novi Sad – Zrenjanin, putevi i parkovi. Uvek sam, čak i na telefonski poziv, hteo da pomognem Zrenjaninu i pružim podršku, uz sve obaveze koje kao ministar imam. Neki put sam uspeo, ali neki put i ne.
Tačno je da još uvek nismo uspeli da rešimo problem pijaće vode i to je nešto na čemu moramo više raditi. Danas je Zrenjanin na putu budućnosti, bliži smo Novom Sadu i Beogradu, imamo najmanji procenat nezaposlenosti, otvaramo vrtiće, škole i fakultete, ulažemo u sport i kulturu. Ceo život sam živeo u Zrenjaninu i tako će i ostati. Deliću sudbinu mojih Zrenjaninaca, a ta sudbina je izvesna i bolja.
Gledajte me kroz moj rad i ljubav prema gradu i ljudima, na osnovu mojih rezultata,  a ne kroz različite izjave i laži kojih će biti sve više iz dana u dan.

Poštovani Zrenjaninci srećno i živeli.

Predsednik GO SNS Zrenjanin
Goran Knežević

Povezani članci

3 Comments

  1. Apiš Mecu

    Hvala, zaista, neopisivo hvala Vam, o Vi tako plemeniti čoveče. Ne, izvinite, takva količina samopožrtvovane dobrote nikako nije mogla poteći od ljudskog bića. Ovo su dela koja evociraju božansko poreklo sa samih vrhova Olimpa. Kako li je maleni rektum od grada uspeo da nama, svojim priprostim stanovnicima, pruži ovako impresivnog sugrađanina koji svim svojim naprednim veštinama čini da dela sličnih božanstava iz obližnjih metropola deluju krajnje neimpresivno u poređenju sa time što je za nas učinio i još uvek čini Onaj Koji Hoda Među Nama? Tolika radna mesta u proizvodnji za po 200 evrića plate, kružni tokovi na svakom ćošku… malo li je? To što zlobni jezici stalno pominju neispravnu vodu, samo je pokazatelj neukog življa našeg grada. Zrenjaninska voda, ne samo što nije neispravna, nego čak naprotiv, ima i lekovita svojstva. Prema poslednjim SNS istraživanjima, Zrenjaninska voda sadrži element Alexandrium koji utiče na stvaranje zaštitnog sloja u plućima konzumenata, neophodnog za preživljavanje u neposrednoj blizini fabrike guma. Zato idemo dalje, za našu decu…

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap