Sport- Perlez je danas bio domaćin među kola Kupa FSP „Zrenjanin“, domaća Vojvodina ugostila je prvaka Kupa FSG Zrenjanin ekipu FAM Omladinac iz Botoša. Golovima  Bojića i  Novkovića u prvom poluvremenu Omladinac FAM došao je do pobede i prolaska u sledeću fazu Kupa.

Predsednik kluba Omladinac Fam Branislav Lazić pre početka utakmice uručio je prikladan poklon Zoranu Stojačiću.

Prvu šansu na meču imali su domaćini preko  Šušnjara, ali je lopta završila tik pored gola gostiju. Nedugo zatim u 5. minutu Šemić probija po levoj strani, proigrava za Radojičića koji pogađa prečku, da bi nakon odbitka loptu prihvatio Bojić i doveo Omladinac u vođstvo od 0:1. Vodila se podjednaka bitka na terenu da bi u 32. minutu odlični Bojić preciznim pasom kroz odbranu Perležana uposlio Novkovića, koji je rutinski pogodio za 0:2.

 

U drugom poluvremenu na teren su ušli domaći Malbaški, Bogdanović i Đokoć i odmah izvršili pritisak na goste, ali nisu uspeli da dođu do pogotka i preokrenu rezultat. Zadnju šansu na meču imao je strelac drugog gola Novković, ali ga je golman Barjaktarov sprečio da se opet upiše u strelce.

VOJVODINA 1928 Perlez: Banč, Rudić, Jeftić, Šušnjar, Knežević, Živanov, Jovanov, Juhas, Knežević M. i  Džajski. U igru su ulazili: Bogdanović, Malbaški i Đokoć. Trener : Živan Jelin.

OMLADINAC FAM Botoš: Miškov, Radulović, Tanjga, Stanić, Brkić, Novković, Šemić, Radojčić, Governor, Bojić i Stojković. Zamenici igrača: Radičević, Ninković, Sremac, Nataroš i Jovanov. Trener: PetarRajlić.