Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za „Moj jutarnji smeh“ koji će se prikazivati u četvrtak, 5. i petak, 6. marta u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

FILM: „MOJ JUTARNJI SMEH“

ČETVRTAK, 5. I PETAK, 6. MART

U Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 5. i petak, 6. marta u 20 časova  prikazuje se film „Moj jutarnji smeh“ (94′) reditelja i scenariste Marka Đorđevića. Glavne uloge igraju Filip Đurić, Ivana Vuković i Jasna Đuričić, a ovo je ujedno i jedna od poslednjih filmskih uloga Nebojše Glogovca.

 

 

O filmu:

Kako se navodi u svim datim sinopsisima o filmu je rečeno sledeće: Moj jutarnji smehje dosad opisan raznim rečima, kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati.

Film „Moj jutarnji smeh“ je priča o zakasnelom odrastanju tridesetogodišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to,u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala „pod staklenim zvonom“ i čiji su roditelji pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti. Sada, kada su roditelji izgubili dostojanstvo i snagu i kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.

 

 

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra, svakog radnog dana, od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 250 dinara.