Zrenjanin- Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara u ulici Koče Kolarova na Lesnini. Ukoliko zbog potrebe izvođenja radova dođe do prekida vodosnabdevanja, prema trenutnim procenama, isto bi trebalo da potraje, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, oko 2 sata.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova u naselju Lesnina.

U toku su radovi na uklanjanju betonskih površina koji treba da omoguće pristup samom mestu kvara. U pitanju su obimni radovi pa se ne mogu dati precizne informacije kada će sama havarija biti otklonjena.

Kada se pristupi samom mestu kvara, ukoliko bude neophodno da bi isti bio saniran, moguće je da će uslediti privremeni prekid vodosnabdevanja. Isti će prema prvim procenama, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, potrajati oko 2 sata.

U slučaju prekida vodosnabdevanja bez vode će ostati višespratnice u naselju Lesnina koje se nalaze u neposrednom okruženju samog mesta kvara.

Ukoliko dođe do prekida vodosnabdevanja, isto će biti ponovo uspostavljeno odmah nakon okončanja radova na sanaciji kvara.