U petak, 29. maja, u Ćupriji je otvorena nova Gomex prodavnica.

Novi market se nalazi na adresi Anđe Ranković 7 (kod Zelene pijace) i ima preko 220 kvadratnih metara prodajnog prostora, dve kase, devet novozaposlenih radnika i širok asortiman proizvoda.


U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

„Prilikom obavljanja kupovine se poštovalo propisano rastojanje između osoba od minimum 2m, korišćene su zaštitne maske, a ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljene su dezo-barijere za dezinfekciju obuće. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke, kao i sve kontaktne površine se redovno dezinfikuju. Trudili smo se da prodajni prostor bude tako organizovan da potrošači mogu brzo i jednostavno da kupe sve što im je potrebno – od svežih proizvoda (mesa, voća i povrća) do artikala koji zadovoljavaju ostale potrebe. Na dan otvaranja, potrošače su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni“, navodi se u saopštenju kompanije Gomex.

Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 07:00-20:45, kao i nedeljom od 07:00-13:00h.