Sport- Danas je FSG Zrenjanina obradovao klubove iz opštine Sečanj i poklonio po šest lopti. Predsednik Opštine Predrag Radjenović i predsednik Skupštine opštine, Arsen Plahin, sa saradnicima, primili su u goste Gorana Starčevića, predsednika FSG Zrenjanina i sekretara Mirana Pantelića.


-FSG Zrenjanina pomaže klubove i hvala na novoj donaciji koja je postala tradicionalna – obratio se predsednik sečanjske opštine Predrag Radjenović. – I mi, kao opština, pomažemo klubove i svi su dobili sredstva koja su im bila namenjena za prvih šest meseci ove godine. Od sveg srca želim da ove lopte potrošite na terenu, da budete uspešni i hvala donatorima.

Uzvratio je čelnik FSG Zrenjanina i pohvalio klubove i njihov rad.
-Hvala klubovima na gostoprimstvu, u sportskom društvu uvek je lepo, a lep je i povod. Hvala klubovima i što ispunjavaju svoje obaveze prema FSG. Ovaj poklon je postao tradicija i upražnjavamo ga svake godine kako bi vam olakšali rad. Svaka čast i Opštini Sečanj koja je obezbedila klubovima sredstva za prvih pola godine.
Arsen Plahin je član Izvršnog odbora FSG Zrenjanina, dugogodišnji je fudbalski radnik i naglasio je da su klubovi zadovoljni i da dpobijaju sredstva na vreme.
-Na vreme obezbedimo sredstva i bez obzira na pandemiju korona virusa, sredstva za prvih pola godine su na računu klubova. Poklon po šest kvalitetnih fudbalskih lopti za svaki klub će puno da znači i klubovi imaju veoma dobru saradnju sa FSG Zrenjanina – izmedju ostalog, rekao je Plahin.

U opštini Sečanj egzistira osam klubova i u okviru su FSG Zrenjanina. To su, Bilećanin (Sečanj), Krajina (Krajišnik), Radnički 1911 (Jaša Tomić), Proleter (Neuzina), Sloga (Jarkovac), Naftagas (Boka), Radnički (Sutjeska) i KSK Konak 1926 (Konak).

Tekst :B. Cvijetić