Zrenjanin- Letnja sezona polako se bliži i svi žele da svoje telo dovedu do savršenstva kako bi bili spremni za predstojeće leto i nezaobilaznu kupališnu sezonu. Teretana u SC „Bambi“ spremila je za sve korisnike nove sprave koje će itekako olakšati  i unaprediti treniranje svih vežbača.

  

 

  

 

„Počeli smo sa radom 4. maja nakon duže pauze zbog aktuelne situacije, ali nismo sedeli skrštenih ruku već smo mart i april iskoristili da kompletno dezinfikujemo i okrečimo sve prostorije u okviru našeg Sportskog centra. Nakon konsultacija sa našim trenerima odlučili smo da kupimo nove sprave  za teretanu i samim tim poboljšamo trenažni proces za sve naše korisnike. Kupili smo CYBEX DAP sa sajlama, koji pokriva apsolutno celo telo i na njemu vežbači mogu da rade na svim grupama mišića. Takođe smo teretanu opremili i sa ERGOMETROM-KONCEPT 2 i on služi kao kardio sprava za zagrevanje. Pored novog egrometra posedujemo  ELIPTIK, BAJK kao i trake za trčanje i sve ove sprave  nam omogućuju da u našoj teretani istovremeno mogu 7 vežbača  biti raspoređeno na zagrevanju. Nabavili smo i dosta sitnog acesoara za potrebe teretane tako da posedujemo odlične uslove za nesmetano vežbanje naših korisnika.“- istakao je Darko Tošić direktor SC „Bambi“.

POGLEDAJTE NOVE SPRAVE U TERETANI SC BAMBI:

  

Jelena Lavko proslavljena reprezentativka Srbije u rukometu

 

U SC „BAMBI“ u ponudi su i GRUPNI FUNKCIONALNI TRENINZI koji se održavaju 3 puta nedeljno, odnosno 12 treninga na mesečnom nivou, a cena iznosi 2,500 dinara. PRVI TRENING JE BESPLATAN!

  

Četiri fitnes instruktora su po smenama raspoređena u teretani i oni pored usluge savetovanja vežbača nude i PERSONALNE treninge jedan na jedan. Cena zavisi od toga da li ste profesionalni sportista ili želite da se oslobodite viška kilograma.

  • MESEČNA ČLANARINA =2.000 DINARA
  • 12 TRENINGA =1.500 DINARA
  • 8 TRENINGA MESEČNO =1.000 DINARA

Pored teretane u okviru Sportskog centra Bambi nalazi se i najmoderniji balon za fudbal u našem gradu. Pozovite društvo i zakažite termin po PROMO ceni od 2,500 dinara!

Za sve ostale informacije posetite sajt i zakažite termin OVDE    ili na brojeve telefona 023/522001 i 0641464984