DRAGAN BOJAT PRIKLJUČEN PRVOM TIMU PARTIZANA

Foto:Instagram Dragan Bojat

Sport- Dragan Bojat desni bek iz Partizanove omladinske škole, koji ima 16. godina, našao se na spisku igrača koje je trener prvog tima Savo Milošević pozvao na pripreme za novu sezonu.

Mladi fudbaler Dragan Bojat rekao je da mu je želja da debituje u dresu Partizana i da sa crno-belima osvaja trofeje.

– Došao sam iz Proletera iz Zrenjanina. Fudbal sam zavoleo na ulici i onda me je otac odveo na prvi trening u jedan mali lokalni klup „Sporto“ sa četiri godine. Prvi put sam dobio poziv za Partizan 2012. godine na jedanom turniru u Beogradu. Tu sam prvi put zaigrao za crno-bele. U omladinskoj školi Partizana sam sve do danas igrao u svim kategorijama – rekao je Bojat u intervjuu za klupski sajt.

Desni bek iz Partizanove omladinske škole, koji ima 16 godina, našao se na spisku igrača koje je trener prvog tima Savo Milošević pozvao na pripreme za novu sezonu.

– Želja mi je debi u dresu Partizana i osvajanje trofeja sa Parfizanom. Voleo bih da zaigram na večitom derbiju pred našim navijačima i da naravno postignem gol, to mi je najveći san. Dolazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, otkad sam napravio prve fudbalske korake i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da cu opravdati ukazano poverenje – zaključio je Bojat.

On je rekao da mu je u Partizanu uzor Nemanja Miletić, ali da najviše voli da gleda igrače kao što su Dani Alveš i Marselo.

Izvor: zurnal. rs

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap