Zbog dugogodišnjeg problema neprijatnog mirisa koji se širi Zrenjaninom grupa građana večeras je ubacivanjem smeća u dvorište fabrike „Prekon“ izrazila  protest i nezadovoljstvo.

 

 

 

 

 

 

Vladimir Dragić rekao je da su građani primorani na ovakav vid protesta zbog dugogodišnjeg neprijatnog mirisa koji se širi gradom.

„Maske koje nosimo nisu samo zbog virusa, već i zbog nepodnošljivog neprijatnog mirisa iz kafilerije. Pojedinim danima miris je toliko jak da je zahvaćeno skoro pola grada. Ovo je naš očajnički čin, namera nam je da ostanemo da  živimo u ovom gradu sa decom, ali osnovni uslovi za život su čista voda i vazduh. U našem protestu nema nikave politike, već isključivo kao građani grada Zrenjanina izražavamo nezadovoljstvo zbog neprijatnog mirisa. Na žalost današnjoj akciji nije nam se priključio veći broj sugrađana, jer naši ljudi  još uvek više vole da svoja prava brane na društvenim mrežama, nego u konkretnim akcijama“, rekao je Vladimir Dragić i najavio da će uskoro biti pokrenuta akcija potpisivanja peticije sa ciljem da se obezbede osnovni uslovi za život u Zrenjaninu.