Kulturni centar prekida sa organizacijom programa i manifestacija u cilju sprečavanja epidemije

Zrenjanin- Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije Kulturni centar Zrenjanina prekida sa organizacijom i suorganizacijom programa i gradskih manifestacija u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa.

Program  Banatske bajke i Kulturnog leta sačekaće neke druge dane kada se stvore uslovi za njihovu relizaciju a od predviđenih direktnih programskih aktivnosti Kulturnog centra, koje obuhvataju: filmski, dečji, muzički i pozorišni program, takođe se prekida sa održavanjem.

Publiku u Kulturnom centru očekuju izložbe koje će se organizovati bez otvaranja uz mogućnost posete uz pridržavanje propisanih mera i broja prisutnih ljudi u zatvorenom prostoru.

Preko  FB stranice Kulturnog centra publika će imati priliku da od autora-umetnika i organizatora postavki sazna sve potrebne detalje o izložbi. Podsećamo Vas da je obavezno nošenje zaštitinih maski u svim zatvorenim prostorima. Unapred vam se zahvaljujemo na poštovanju navedene mere prilikom posete Kulturnom centru.

Kraći pregled programskih aktivnosti u narednom periodu:

–          Do 22. jula u izložbenom salonu KCZR otvorena je izložba Marjana Marića „Neistomišljenici“.

–          Od 20. jula do 12. avgusta u Malom salonu Narodnog muzeja biće otvorena izložba skulptorskih radova Marka Vukše, dobitnika prve nagrade prošlogodišnjeg Međunarodnog likovnog konkursa „30X30″. Izložbu organizuje Kulturni centar u saradnji sa zrenjaninskim Muzejom.

–          Od 23. jula do 5. avgusta u izložbenom salonu KCZR nalaziće se izložba radova sa likovne kolonije Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna na kojoj će biti izloženo 20 radova.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap