Promo- Činjenica je da danas možete sami da kupite svoju avio kartu online, ali ćete u tom slučaju, u bilo kojoj vanrednoj situaciji biti prepušteni sami sebi, ukoliko dođe do otkazivanja ili promene datuma leta. Zbog toga je najbolja opcija da kartu kupite preko agenta i na taj način budete sigurni da će on učiniti sve što je u njegovoj moći da nađe najbolje rešenje u takvim situacijama.

Pravi agent će svom klijentu uštedeti novac,tako što će pronaći najpovoljniju cenu karte, kao i najbolju moguću konekciju za putovanje. Ukoliko niste ograničeni sa datumom, u većini slučajeva pomeranje datuma par dana pre ili kasnije može da Vam uštedi dosta novca.

Desiće Vam se da u avionu koji prima preko oko 150 putnika, ima više različith cenovnih kategorija. Ali, takođe postoji i mnogo načina da se uštedi novac na avio kartama, jedna od njih je pre svega informisanost.

Mnogo ljudi se danas odlučuje na avio prevoz, jer se smatra najbezbednijim prevozom na svetu, a takođe pruža i veću komociju kao i udobnost prilikom putovanja, a u današnje vreme zna da bude i vrlo pristupačan.

Idealnim vremenom se smatra kupovina avio karte od 120 do 21 dan pre puta. Ukoliko unapred znate gde želite da putujete, vrlo lako može pronaći najpovoljniju ponudu praćenjem turističkih platformi, koje se bave prodajom avio karata za ceo svet.

Preporuka je da ukoliko je to moguće uvek birate jutarnje letove i to utorkom i sredom. Većina avio kompanija postavlja svoje ponude u toku prepodneva, pa samim tim možete mnogo uštedeti. Poznato je i da su letovi mnogo skuplji vikendom, kao i praznicima, pa ukoliko ste u mogućnosti izbegnite da putujete u tom periodu.

Ukoliko vas zamara da samostalno potražite svoju avio kartu, preporučujemo Vam da pozovete agenciju Barcino Tours, gde će vam  ljubazni agenti sigurno pronaći let koji vama odgovara po najpristupačnijoj ceni i uz poklon kao znak poverenja i dobre saradnje.

Za više informacija, pozovite našu poslovnicu u Zrenjaninu na broj 023/315 5 315, ili dođite lično na adresu Svetozara Markovića br.2 (pešačka zona).