Sport- Na stadionu kraj „Skrobare“ FK Radnički je u polufinalu Kupa FSP Zrenjanin savladao FK “ Omladinac FAM“ iz Botoša rezultatom 6:2. Radnički će u finalu igrati protiv Slobode iz Kozaraca, koja je u drugom polufinalnom meču savladala  FK „Budućnost“ iz Srpske Crnje rezultatom 1:0.

Fudbaleri Radničkog dobro su otvorili utakmicu i već u 2. minutu, iz slobodnog udarca sa 17 metara, Bačvanski postiže evrogol u same rašlje golmana Miškova. U 6. minutu pripretili su gosti kada je Governor uzeo loptu, dodao Bojiću koji nakon odličnog šuta pogađa stativu. Mladi Bačvanski u 14. minutu izvodi korner i pronalazi Matića koji povećava na 2:0.

 

Matić u 30. minutu asistira za Dučića koji sa ivice šesnaesterca postiže gol za 3:0. Pred sam kraj drugog poluvremena Novković na sredini terena  uzima loptu Jovanovu, kreće sam prema golu i lobuje golmana Radovića za 3:1. Imali su gosti još jednu šansu na kraju prvog poluvremena, ali je nakon šuta Bojića lopta završila tik pored gola.

Fudbaleri Radničkog na pauzi sa trenerom Kandićem

Dučić u 49. minutu nakon odbijene lopte postiže gol za 4:1. U 55. minutu, nakon faula nad Bojićem u šesnaestercu, sudija svira penal, a Governor  preciznim šutem u desnu stranu smanjuje rezultat na 4:2. Nakon greške u odbrani, Matić u 70. minutu postiže gol za 5:2. Nakon asistencije Tadića, Matić rutinski na drugoj stativi postiže svoj treći gol na utakmici za ispostaviće se konačnih 6:2. Imali su gosti dve stopostotne šanse u 79. i 84. minutu, ali ih je u tome sprečio golman Radović i dobra intervencija u odbrani mladog Stevanovića.