ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE SA NASTRADALIM LICIMA

Vesti- Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od toga, četiri saobraćajne nezgode sa nastradalim licima i dve sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su teže povređena, a dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 322.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza – pet i nedržanje potrebnog odstojanja – jedna.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 18 učesnika u saobraćaju i izdato je 95 prekršajnih nalog. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 18 vozača, od toga, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vreme izrečene zaštitne mere, 2 vozača – ostala isključenja i 14 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 4 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, od toga, 2 vozila zbog toga što nisu bila upisana u jedinstveni registar vozila, 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap