RADNIČKI REMIZIRAO SA SOMBORCIMA

Sport- Na stadionu kraj „Skrobare“ odigrano je 7. kolo Srpske lige grupa „Vojvodina“ u kome su crveno-crni sa imenjacima iz Sombora odigrali bez golova i podelili plen.

Prvi su pripretili gosti u sedmom minutu preko Radovanovića, koji sa desno iskosa šutira tik preko prečke golmana Radovića. U nastavku prvog poluvremena vodila se rovovska bitka, ali bez izglednijih šansi na obe strane.

Na stratu drugog poluvremena Bačvanski nakon slobodnog udarca pronalazi Dučića koji sa ivice peterca glavom loptu šalje preko gola golmana gostiju.

U 62. minutu pripretio je Dučić udarcem sa 25 metara, ali je golman somboraca Puškić bio siguran. Bačvanski u 70. minutu izvodi slobodan udarac sa 25 metara i za malo pogađa rašlje Ićitović. Gosti su imali 100 % šansu u 75.minutu, ali je Radović na vreme istrčao i sprečio Antunića da postigne pogodak. Minut kasnije Bačvanski povlači loptu po desnoj strani, dodaje je Krstiniću koji sa tri metara od gola upućuje šut, ali u poslednjem trenutku igrač somboraca  uklizava i sprečava siguran gol. Iako su se šanse ređale na obe strane utakmica se završila bez golova i sa podelom bodova.

.

Radnički: Radović, Ćišić, Jovanov, Krstinić, Lisičić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Krstin i Matić. Zamenici igrača:Bačko, Sarić, Mihajlović, Kozlovački i Gajilović.

Radnički:Ićitović Šveljo, Terzić, Slavuljica, Rajkovača, Popović, Bačić, Goronjić, Radovanović i Antunić. Zamenici Pehilj, Mladenović, Anđin, Knežević. Dimitrić, Molnar i Lazić.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap