Zrenjanin- Kraj godine je, pred početak novogodišnjih praznika, pravi je  trenutak da se svedu računi i rekapitulira sve što je urađeno u poslednjih godinu dana. Zrenjaninski Rukometni klub „Proleter“ priredio je novogodišnji koktel za sve koji su prethodnih godinu dana dali doprinos za razvoj i uspeh kluba.

Na svečanom koktelu prisustvovao je celokupan menadžment kluba, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, generelani sponzor kluba Aleksandar Milović, prvotimci, kao i mlade nade kluba.

 

Predsednik kluba Milan Milošević zahvalio se svima koji su dali doprinos razvoju i promociji kluba.

 

„Kad podvučemo crtu mogu da kažem da smo izuzetno zadovoljni i ponosni na sve što smo u ovoj godini ostvarili. Drago mi je da vidim ovoliki broj dece koja su budućnost Rukometnog kluba „Proleter“. Pokrenuli smo sekcije, kao i školu rukometa i očekujemo da se još veći broj dece priključi ovom sportu kako bi u budućnosti i najtalentovaniji među njima zaigrali za prvi tim“, rekao je Milošević.

On je istakao da su planovi za sledeću godinu da se klub uključi u borbu za sam vrh tabele.

Uprava RK Proleter sa generalnim sponzorom Milović Aleksandrom (u sredini)

Rukometni klub „Proleter“ je septembra meseca dobio novog generalnog sponzora, kompaniju „EKO UNIJA SM“ iz Beograda.

„Zadovoljstvo nam je da kao društveno odgovorna  kompanija podržimo klub sa bogatom istorijom kakvu ima Rukometni klub „Proleter“. Zadovoljni smo postignuti rezultatima u ovoj sezoni i nadamo se da će u narednoj sezoni biti prvaci“, rekao je generalni sponzor Rukometnog kluba Proleter Aleksandar Milović vlasnik i direktor beogradske firme „EKO UNIJA SM“ i naglasio da će kompanija nastaviti da podržava zrenjaninski klub.

Predsednik kluba uručio je poklone mladim nadama.

“ Stabilizovalo se stanje u klubu, zadovoljan sa timom i ostvarili smo cilj. Mislim da smo ove godine napravili dobar korak. Nadam se da će ekipa ostati ista i da ćemo naredne godine napraviti još  bolji rezultat“, rekao je kapiten RK Proleter Vesko Barjaktarević.

Predsednik RK Proleter sa prijateljem kluba Bojanom Ravićem