Sport- Fudbaleri Naftagasa iz Elemira opravdali su ulogu favorita i ubedljivo slavili na domaćem terenu protiv Omladinca rezultatom 6:1.

Aleksandar Panić postigao je Het- trik na utakmici

Otvorili su Elemirci odlično utakmicu i već u 3.  minutu poveli preko brzonogog Panića. U 9.minutu u strelce se upisuje Popov, da bi minut kasnije mrežu zatresao veliko pojačanje za „Naftaše“ ove sezone Miljan Milivojev. Jankov u 18. minutu postiže gol za 4:0, a pred istek prvog poluvremena drugi put se u strelce na ovoj utakmici upisuje Panić za velikih 5:0.

U drugom poluvremenu, na asistenciju Šarenca u 66.minutu, Novković postiže počasni gol za goste. Isti igrač u 87.minutu promašuje penal, kada mu rezervni golman Mijatov hvata „živu“ loptu. Kazna je usledila na samom kraju meča kada je odlični Panić nakon brze kontre postigao svoj Het-trik za konačnih 6:1.

Naftagas: Baćan, Grbić, Štrbac, Popov, Dabić, Petrov, Milošević, Samardžić, Panić, Milivojev, Jankov. Zamenici: Ratković, Krasić, Mijatov, Milanović, Baranji.

Omladinac FAM: Miškov, Tanjga, Stošić, Šarenac, Novković, Brkić, Radojičić, Bojanić, Prokić, Šemić, Stojković. Zamenici: Romanov, Radulović, Trkulja, Jovanov, Spalević, Sremac.