Kompanija NIS je u prethodnih 11 godina  kroz program „Zajednici zajedno“ uložila preko 1,2 milijarde dinara i realizovala više od 950 projekata koji su doprineli poboljšanju kvaliteta života i rada pojedinaca i prosperiteta zajednice.

Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” dobio je savremenu medicinsku opremu čiju nabavku je podržala kompanija NIS u okviru programa “Zajednica zajedno”. Donacijom u vrednosti od 12.5 miliona dinara, Domu zdravlja omogućena je nabavka sanitetskog i  ambulantnog, kao i dva patronažna vozila za potrebe prevoza pacijenata. Takođe, nabavljeni su i moderna stomatološka stolica sa kompletnom opremom i laboratorijski frižider za skladištenje vakcina.

Danas su članovi Kluba i volonteri kompanije oplemenili prostor odeljenja dečije stomatološke ambulante grafikama crtanih junaka i na taj način doprineli da se mališani lepše osećaju pri poseti stomatologu.

 

Direktorka Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Gordana Đurić zahvalila se kompaniji NIS na vrednoj donaciji.

„Od danas zahvaljujući kompaniji dečje stomatološko odeljenje je oplemenjeno i na tajnačin smo stavili tačku na jednu uspešnu saradnju. Nadam se da ćemo nastaviti  saradnju i u narednom peridu „, rekla je Gordana Đurić.

Grad Zrenjanin je od početka partner u NIS-ovom projektu „Zajednica zajednici“ od samog početka 2009. godine.

„Želim da izrazim veliku zahvalnost kompaniji NIS koja već dugi niz godina u našem gradu predstavlja najveću društvenu kompaniju i sa kojom imamo dobru poslovnu i stratešku saradnju. Veoma nam je drago što smo više od decenije u programu „Zajednici zajedno““  , rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

 

Zamenik generalnog direktora kompanije NIS Vadim Smirnov istakao je da kompanija ima izuzetno dobru saradnju sa kompanijom.

„Ponosni smo što su naši projekti vidljivi svima – uređeni parkovi koji krase gradove širom Srbije, nova dečja igrališta, sportski tereni za sadašnje i buduće šampione naše zemlje, obnovljene i opremljene učionice i laboratorije u školama za generacije koje dolaze, brojne ulepšane fasade, rekonstruisani vrtići, brojni projekti koji su doprineli zaštiti i očuvanju životne sredine, savremeni medicinski aparati u zdravstvenim ustanovama“, rekao je Vadim Smirnov zamenik generalnog direktora kompanije NIS.