Sport- Fudbaleri Radničkog na domaćem terenu ostvarili su veoma važnu pobedu u prvenstvu protiv FK Omladinca rezultatom 2:0. Ovom pobedom Radnički je van zone ispadanja sa osvojenih 15 bodova i 11. mestom na tabeli.

 

U 17. u minutu nakon centaršuta Krstinića igrač odbrane Omladinca ruši mladog Gajilovića, koji je bio u gol šansi, i sudija Pjevac pokazuje na belu tačku. Kovačević izvodi najstrožu kaznu i dovodi Radnički u vođstvo od 1:0.

 

U drugom poluvremenu nastavili su domaći da pritiskaju i u 67.minutu Kovačević povlači kontru, probija po desnoj strani, šalje loptu do mladog Gajilovića koji pogađa za 2: 0. Do kraja utakmice vršili su fudbaleri Omladinca pritisak na gol Radovića, ali bez učinka i rezultat ostaje nepromenjen 2:0 za crveno-crne.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa “Vojvodina” možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović i Matić. Zameneici igrača: Bačko, Bajat, radosavljević, Lisičić, Vukoje, Kozlovački i Krstin.

FK Omladinac: jagodić, Maksimović, Đurić, Mojsilović, savić, Despotović, Stevanović, Bojić, Vuković, Ležaić i Bobar. Zamenici igrača: Đurković, Živanov, Radović, radisavljević, Basrak, Laketić i Pješić.