Sport- U subotu u sportskom centru Voždovac održan je tradicionalni Međunarodni turnir “Trofej Srbije-Beogradski pobednik, na kojem je učestvovalo preko 500 takmičara. Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa 4 takmičara u discipline sportske borbe u pojedinačnoj konkurenciji i u ekipnoj konkurenciji sa kadetkinjama.

Uz odličan nastup osvojene su 4 medalje. Zlatne medalje su osvojili: Dunja Rajić, kadetkinje preko 54 kg, Ognjen Krstić, kadeti do 57 kg i Katarina Krstić, kadetkinje do 39 kg. Ženski kadetski tim osvojio je bronzanu medalju (Rajić Dunja, Kostić Anđela i Krstić Dunja).

Još jedna potvrda, da velika posvećenost, želja za uspehom je pravi put koji koji vam daje šansu da uspete. Svakako i odlični uslovi za rad, koji nam je omogućila Mesna zajednica Lazarevo, kao i podrška koju klub ima od Grada Zrenjanina. Nadamo se da će Dunja Rajić i njeni klupski drugari i ubuduće donositi lepe vesti sa takmičenja, kako na domaćim tako i međunarodnim takmičenjima“, ističu iz Karate kluba Zadrugar.