U Zrenjaninu je otvorena VIDIAN PARFIMERIJA koja nudi parfeme na točenje poznate francuske kompanije PARFEN.

 

Parfimerija u ponudi ima preko 100 različitih parfema na točenje ženskih, muških i unisex – verodostojnih kopija poznatih  brendova.

Cena svih parfema je 22 dinara po mililitru, na koju se dodaje i 100 dinara za ambalažu. Dodatna ušteda se može napraviti ako donesete svoju ambalažu.

Parfemi na točenje sadrže 20% ulja i postojani su 8 do 12 sati na koži, na garderobi i duže.

Toče se u bočicama od 10, 18, 30, 50 i 100 mililitara, u klasičnim i lux pakovanjima.

Pored staklenih bočica, pomalo retro izgleda, sa raspršivačem u dve varijante, Vidian parfimerija nudi i ambalažu, lepo dizajnirane kutije, kao savršen detalj ukoliko se parfem kupuje kao poklon.

Parfeme na točenje, kao i kompletnu ponudu parfimerije Vidian možete poručiti i ONLINE putem mejla: vidianparfimerija@gmail.com

U Vidian parfimeriji pored parfema na točenje možete naći i parfemske dezodoranse, losione posle brijanja, parfemske piling sapune i parfimisane sveće.

PARFIMERIJA VIDIAN SE NALAZI U GIMNAZIJSKOJ ULICI BROJ 5

RADNO VREME: 

Ponedeljak-petak od 9 do 17 časova

KONTAKT

vidianparfimerija@gmail.com

Zapratite Facebook stranicu  i Instagram profil parfimerije VIDIAN i budite u toku sa asortimanom i akcijama.

BOGATA PONUDA PARFIMERIJE VIDIAN:

  • Visok kvalitet parfema na točenje po atraktivnim cenama. Vodeći se ovom idejom, nastao je bugarski brend „PARFEN“ koji se zbog visokog kvaliteta i luksuznog dizajna brzo raširio po čitavom svetu. Mirisni koncentrati se nabavljaju isključivo iz Francuske, a u Bugarskoj se samo pakuje i transportuje na naše tržište.
„PARFEN“ muški parfemi sadrže 18%, a ženski čak 22% mirisnog koncentrata, što garantuje izuzetnu postojanost parfema.

Parfemski dezodoransi su inspirisani mirisnim notama parfema u ponudi. Parfemski dezodoransi su bez gasa i aluminijuma.

  • Parfemski losioni posle brijanja sadrže pantenol koji neguje kožu i mentol koji istovremeno osvežava.
  • Aromatične kupke – sunđerasti piling sapuni sa aromom parfema-nežno masira kožu i dstranjuje suvišne naslage ostavljajući dugotrajan miris na koži
Ženske note
▪️519▪️OMNIA CORAL Bvlgari
▪️518▪️MAX MARA Max Mara
▪️890▪️WILD PEARS Montale
▪️530▪️LADY MILLION P. Rabanne
▪️701▪️ROSE
▪️879▪️BLACK OPIUM YSL
Muške note
▪️624▪️1 MILLION P. Rabanne
▪️618▪️BLACK XS P. Rabanne

Kompanija Parfen je poznata po lancu parfimerija širom Evrope sa asortimanom od preko 350 različitih mirisnih nota, izuzetno kvalitetnih kopija parfema najpoznatijih brendova.

„Ideja da Zrenjanin dobije jedan ovakav objekat potekla je iz ličnog iskustva, dugog pet godina, sa točenim parfemima  PARFEN. Postojanost na koži i odeći, kao i njihova cena koja je višestruko niža od originalnih parfema, presudili su da iskustvo podelim sa mojim sugrađanima i ponudim im mogućnost da dođu do kvalitetnih kopija parfema po odličnim cenama i u željenoj mililitraži“, rekao je Ašraf Khalaf vlasnik Vidian parfimerija u Zrenjaninu.