Zrenjanin- Pogledajte program Kulturnog centra Zrenjanina do 30. decembra 2020. godine:

Likovni salon 30X30

  • Otvoren do kraja decembra
  • U Kulturnom centru Zrenjanina, u četvrtak, 17. decembra otvoren je XV likovni salon 30X30 i proglašeni najuspešniji učesnici likovnog konkursa. Ove godine na konkurs  se prijavilo i svoje radove poslalo je 194 likovnih umetnika, žiri je odabrao 150 radova za izlaganje na ovogodišnjem salonu i dodelio tri nagrade.  Prvu nagradu je dobio Dejan Trivunac iz Beograda, drugu nagradu Jovan Blat iz Kikinde, treća nagrada pripala je Aleksandru Sikeru iz Martinaca.

 

Likovni salon biće otvoren do kraja decembra 2020. u Kulturnom centru Zrenjanina a nakon toga gostovaće u Kulturnom centru Novog Sada, Kulturnom centru Pančeva, Kući Đure Jakšića u Beogradu i Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici.

 

 

DEČJI PROGRAM

  • Onlajn radionice
  • FB stranica KCZR

U subotu, 26. decembra u okviru dečjeg programa Kulturnog centra održaće se radionica Narodnog muzeja „Šetnja kroz istoriju grada“, Persu kutak za zdrav trenutak i Iron, sportski izazov. Radionice počinju u 10 časova na FB stranici Kulturnog centra Zrenjanina.

 

 

 

O programu

Kreativne radionice otvaraju mogućnost da deca zajedno sa roditeljima saznaju mnogo  korisnih saveta o porodičnim odnosima, komunikaciji, zdravom načinu života, ishrane i o sportskim aktivnostima koje su veoma važne za razvoj deteta.

  • Radionice počinju svake subote u 10h na FB stranici Kulturnog centra.
  • U toku trajanja onlajn dečjeg programa predviđeno je da neki od učesnika ukoliko žele,  snime svoj  video zapis na osnovu datih uputstava i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najuspešnije očekuju vredne nagrade. Video prilozi  šalju se na e-mail: nikoleta@kczr.org

 

 

 

U toku je Književni konkurs

  • Otvoren do 31. 12. 2020.

 

KNJIŽEVNI KONKURS “SLOBODNA TEMA 2020.”

  • Za neobjavljene pesme i priče

Kulturni centar Zrenjanina i IP Media023 u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zrenjanina raspisao je književni konkurs pod nazivom „Slobodna tema 2020.“ za neobjavljene pesme i priče. Konkurs je otvoren do 31. decembra. Radovi se šalju na email kczr@kczr.org a najuspešnije učesnike očekuju nagrade.

 Sve potrebne informacije o konkursu pogledajte na OVDE

 

Dobro došli!

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 

 Podsetnik

  • Programi se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.

 

  • Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera prilikom dolaska u Kulturni centar Zrenjanina.

 

Kulturni centar Zrenjanina otvoren je za posetioce, publiku i korisnike prostora svakog radnog dana do 21h.