Gradska uprava grada Zrenjanina obaveštava sve sugrađane zainteresovane za vakcinisanje protiv virusa COVID-19 da se o tome mogu informisati i putem kol-centra Gradske uprave.

Naime, od juče građani Srbije, popunjavanjem upitnika na Portalu eUprava, mogu iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv COVID-19. Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju, već isključivo iskazuje interesovanje. Saglasnost za vakcinaciju je dokument koji se potpisuje kod lekara i ukoliko se građani odluče da se vakcinišu, taj dokument će tamo potpisati.

Kako bi omogućili svima koji nisu u mogućnosti, ili im je to komplikovano, da na ovakav način iskažu interesovanje za vakcinisanje, zaposleni u Gradskoj upravi će, nakon telefonskog poziva, to učiniti u njihovo ime. Pretpostavka je da mnogi stariji sugrađani, koji pripadaju rizičnoj kategoriji stanovništva, ne koriste internet i ne snalaze se u elektronskim prijavama ili nemaju pomoć u tome, pa je najjednostavnija mogućnost da se jave telefonom.

Brojevi kol-centra Gradske uprave su 066-866-0591 i 066-866-0600 i u funkciji su radnim danima od 07-15 časova.

 

PRIJAVITE SE ELEKTRONSKIM PUTEM ZA VAKCINACIJU PROTIV KORONA VIRUSA