Zrenjanin- Pozorišna komedija „Ja (o) meni“ biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 12. februara. Dinamična komedija, prepuna duhovitih dijaloga u kojoj igraju Srđan Ivanović i Mina Lazarević počinje u 19 časova. Tekst i režiju predstave potpisuje Teča Velimir.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od ponedeljka, 1. februara po ceni od 1000 dinara.

Radno vreme biletarnice je svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

Dodatne informacije o prodaji karata:

023/566-712

063/562783

 

O predstavi

Ja(o) meni, je uobičajeni vapaj svakog pojedinca kada se sretne sa administracijom na ovim prostorima, pa tako i izvesnog Blagoja Panajotovića (Srdjan Ivanović), koga pozivaju u regrutni centar gde ga dočekuje lekar-psihijatar po činu kapetan Ljudmila Krga (Mina Lazarević) i tu kreće niz peripetija i urnebesnih situacija da se dokaže da li je gdin. Panajotović sposoban ili doživotno nesposoban… Njima je za ovo trebalo oko 75 minuta, a koliko ća dugo vas držati ovaj utisak videćemo…

 

Za predstavu je ograničen broj karata-prodajnih mesta.

– Program se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.

– Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera prilikom dolaska u Kulturni centar Zrenjanina.