Sport- Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu u okviru 22. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“, protiv ekipe „Feniksa“ iz Stare Pazove ostvarili su prvu pobedu u drugom delu sezone  rezultatom 2:1.

Prvo poluvreme proteklo je u konstantnom pritisku crveno-crnih na zadnju liniju gostiju i u 17. minutu nakon odličnog prodora Bačvanski proigrva Kovačevića koji postiže gol za vođstvo od 1:0.  U 39. minutu oduzeo je loptu Runjevac koja je stigla do Turkulja, da bi potom loptu prihvatio kapiten Krstinić i sa 16 metara pogodio za 2:0 na poluvremenu.

Gosti su u 70 . minutu došli do pogotka kada je nakon izvedenog kornera Cvejetinovića najači u skoku bio Zečević i pogodio glavom za 2:1. Nakon igranja rukom Jelovića u zaustavnom vremenu, sudija Pjevac pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Kovačević, ali golman gostiju Krstović uspešno interveniše i rezultat do kraja ostaje nepromenjen, 2:1 i prva pobeda za Radnički u drugom delu sezone.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

U sledećem kolu, 20. marta od 15 časova, fudbaleri Radničkog kod kuće dočekuju FK „1. Maj“ iz Rume.

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Bogdanović, Gajilović, Krstin, Turkulj i Runjevac. Zamenici igrača: Bačko, Ćušić, Bjelica, Marković, Baroševčić, Pavlov i Pavković.

FK Fenix 1995: Krstović, Blagojević, Pejić, Šalipur, Simunović, Bulat, Milaković, Ilić, Dimitrić, Milutinović i Zejić. Zamnici igrača: Lazić, Kačarević, Zečević, Jelović, Đukanović, Vitas i Cvjetinović.