Sport- Fudbaleri Radničkog, u okviru 23. kola Srpske lige „Vojvodina“ na  domaćem terenu kraj „Skrobare“  ispustili su pobedu u poslednjem minutu meča protiv gostiju iz Rume, koji su na kraju uspeli da izvuku bod za konačnih 1:1.

Prvu priliku fudbaleri Radničkog imali su u 5. minutu nakon što je Bačvanski centrirao, lopta stigla do Ćušića koji je glavom  šalje tik pored gola gostiju. Nedugo zatim uzvratili su gosti kada je Čolić pronašao Mašića koji volejom zahvata loptu i šalje je iznad gola  golmana Bačka. U 25. minutu nakon faula na ivici šesnaesterca kapiten Krstinić izvodi slobodan udarac desno iskosa i pogađa bliži ugao, ali golman Ramadani sigurno intertveniše.

U drugom poluvremenu vodila se teška borba na sredini terena i tek u 76. minutu, nakon odličnog centaršuta Krstinića sa desne strane, lopta stiže do Bjelice u petercu koji pogađa za 1:0. U 81. minutu strelac gola  Bjelica dobija drugi žuti karton na meču i napušta utakmicu. Vršili su gosti pritisak da bi u 89. minutu pogotkom Radmana sa 14. metara izjednačili rezultat za ispostaviće se konačnih 1:1.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 27. marta od 15 časova, igraju u gostima protiv ekipe Bečeja.

FK Radnički Zrenjanin: Bačko, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krtinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Gajilović, Turkulj i Runjevac. Zamenici igrača: Matković, Marković, Baroševčić, Bogdanović, Vukoje, Krtin i Pavković.

FK 1.maj: Ramadani, Čilić, Simeunović, Radman, Đokić, Milojević, Mašić, Aleksić, Radišić, Osman i Sremčević. Zamenici igrača: Mićanović, Tomac, Šućak, Mirčetić, Radeka, Zec i Vukanović.