Banatski Brestovac – novo mesto na Gomex mapi

 

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže.

 

U Banatskom Brestovcu je otvoren prvi maloprodajni objekat, te je ovo naselje postalo još jedna tačka na mapi Srbije gde je Gomex započeo svoje poslovanje.

Gomex

 

Objekat u Banatskom Brestovcu otvoren je u petak, 26. marta, na adresi Moše Pijade 1. Prostor od 153 m2 je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cene. Zaposleno je šest novih koleginica i kolega, čiji posao će biti da se pobrinu za efikasnu uslugu. Radno vreme novootvorenog marketa je od ponedeljka do subote, od 7:00 do 20:45 i nedeljom od 7 do 13h.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

 

Gomex kontinuirano širi mrežu maloprodajnih objekata, sa nastojanjem da postane nacionalni trgovinski lanac koji pruža kvalitetnu uslugu i ispunjava očekivanja kupaca. Na dan otvaranja, za prve kupce su obezbeđeni specijalni popusti, kao i prigodni pokloni.