Uspešno realizovan projekat “Organizaciono umrežavanje“sa humanitarnim karakterom

Kompanija “Gomex” u saradnji sa Strukovnom organizacijom sudija Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina, slatkišima je obradovala najmlađe sugrađane sa posebnom vrstom medicinskog i drugog nadzora.

U okviru finalnog događaja povodom završetka autonomnog projekta „Organizaciono umrežavanje“, najmlađe fudbalske sudije iz Zrenjanina odlučile su se na društveno odgovoran potez, te su pokrenule incijativu za prikupljanje slatkiša koji su upućeni školi 9. maj iz Zrenjanina.

Kada se steknu epidemiološki uslovi, biće organizovana i poseta fudbalskih sudija ovoj ustanovi, gde će učenici imati priliku da se upoznaju sa zanimljivostima tog poziva.

Ukupno je prikupljeno oko 40kg slatkiša, pri čemu je Gomex trgovina dala svoj doprinos u vidu donacije i na taj način podržala pomenutu akciju. Mladi arbitri su pokazali da je društvena odgovrnost velikih kompanija i sportskih udruženja vrednost koja se neguje i u kriznim vremenima. Prepuni pozitivnih utisaka nakon ostvarenog cilja i zadovoljni zbog činjenice da je njihova ideja naišla na razumevanje, mlade sudije se nadaju da će slične akcije biti realizovane i u budućnosti.