Zrenjanin- Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Zrenjanin u utorak, 18. maja organizuje tribinu: “Obavezna vakcinacija DA ili NE?”. 

Učesnici tribine su doktori Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin: Dr Svetlana Popov specijalista epidemiologije, Dr Vesna Sekulic specijalista mikrobiologije  sa parazitologijom, Dr Jelena Medić Simovljević specijalista socijalne medicine i Dr Milena Subić Dragić specijalizant iz epidemiologije. Moderator  tribine je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra.

 

 

O tribini

Značaj vakcinacije stanovništva protiv Covida-19!  Koje su vakcine dostupne građanima Zrenjanina za vakcinaciju protiv Covida -19 i njihovi efekti ? Ko ne sme da primi vakcinu ? Tačni podaci o broju vakcinisanih i revakcinisanih građana Zrenjanina i koliko je Zrenjaninaca preležalo koronu? Koliko nam treba do kolektivnog imuniteta? Kako se boriti protiv zabluda i teorija zavere koje šire antivakserski pokreti ? Odgovore na ta pitanja , dobićete na tribini koja će se održati u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 19h.