Sport-  Kup Srbije i nacionalno izborno takmičenje održano je ovog vikenda u Beogradu na Adi Ciganliji. Ovo je prvo ovogodišnje i najznačajnije takmičenje koje je do sada bilo najmasovnije u prethodnih nekoliko godina, ujedno ovo je bilo i izborno za kategorije juniora i seniora do 23 godine u organizaciji Kajkaškog saveza Srbije. Kajak klub Begej je na ovom tamičenju učestvovao sa sedam takmičara, tri kadeta i jednom kadetkinjom, dve juniorke i jednim mlađim seniorom. Ostvaren je najveći uspeh u poslednjoj deceniji rada kluba, jer su po kriterijumima saveznog Selektora Jovanov Pavla, Nikola Kovačević, Biljana Vukov i Beatrix Orban obezbedili svoje mesto u reprezentativne selekcije, a time i učešće na Evropskom prvenstvu za juniore i seniore do 23 godine u junu mesecu ove godine.

Rezultati po kategorijama su sledeći:

Seniori:
Nikole Kovačević je u trci seniora iz pet kvalifikacionih trka obezbedio A finale u K-1 500m gde je u finalnoj trci zauzeo odlično osmo mesto, a u K-1 1000m iz četiri kvalifikacione grupe plasirao se u B finale u kome je zauzeo četvrto mesto, odnosno 13 mesto.
Juniori:
Biljana Vukov u finalnoj trci juniorki u K-1000m zauzela drugo, a Beatrix Orban treće mesto, odnosno u K-1 500m Batrix Orban je zauzela četvrto,a Biljana Vukov peto mesto.
Kadeti:
Bojana Kojčić, Stefan Trubajić, Stevan Bojanić, Stefan Topčov nisu uspeli da se plasiraju u finalne trke, pa tako nisu imali mogućnost da se bore za dobar plasman.
U Nedelju 25.04.2021.godine održano je Prvenstvo Srbije na 5000m, Kajak klub Begej je učestvovao sa sedam takmičara, četiri kadeta, dve juniorke i jednim seniorom. Srebrnu medalju osvojila je Biljana Vukov, dok je Beatrix Orban zauzela četvrto mesto u konkurenciji juniorki, dok je Nikola Kovačević zauzeo sjajno peto mesto u konkurenciji seniora. Svi ostali takmičari u kategoriji kadeta su diskvalifikovani.