Sport- Reprezentativci seniorskog pogona Nenad Momirski i Sandro Poletan, članovi BK Petrovgrada, u ponedeljak putuju na Kopaonik  gde će biti na bazičnim pripremama reprezentacije Srbije koje će trajati 21 dan.

 

Luka Ivić Jukić učestvovao je na pripremama juniorske reprezentacije (letnji kamp boksa 2018 )Srbije u boksu u Banji Koviljači. Luka je  sa reprezentacijom otputovao u Vrbas gde će učestvovati na kupu nacija koja okuplja preko 20 država.

Aleksandra Rapajić učesnica ovogodišnjeg prvenstva Evrope obaviće  testiranje u Republičkom zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku po nalogu Olimpijskog komiteta Srbije zbog eventualne mogućnosti (wild card) da se kao jedini ženski predstavnik pojavi na Olimpijskim igrama mladih koje će se održati u oktobru u Argentini u glavnom gradu Buenos Airesu.

Pripreme ostalih takmičara su u toku, kao i upis u Olimpijsku školu boksa koji je besplatan za sve dečake i devojčice na poznatoj adresi zapadne tribine Gradskog stadiona od 20 časova  radnim danima. Treneri su Pišta Čizmić, Srđan Evđenić i Milan Piperski.