Zrenjanin- Prvi memorijalni međunarodni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin” biće održan 17. i 18. jula u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu na kojem će se takmičiti više od 60 takmičara iz Srbije i šest država regiona.

Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija na kojoj su govorili generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i učesnici turnira mladi bokseri zrenjaninskog “Banata” Strahinja Rašović i Bokserskog kluba „Petrovgrad“ Aleksandra Rapaić.

Turnir počinje u subotu, 17. jula, u 14 časova i planirano je da borbe traju do 20 časova, dok će u nedelju, 18. jula, finalne borbe početi u 18 i trajati do 20 časova.

U subotu Aleksandra Rapaić i Nikolina Gajić odboksovaće, kako su organizatori naveli, meč večeri.

 

„Prvi memorijalni međunarodni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin” organizuju Bokserski savez Srbije, Grad Zrenjanin, Sportski savez grada i bokserski klubovi „Banat“ i „Petrovgrad“ uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Na turniru će nastupati više od 30 takmičara iz inostranstva i više od 30 iz naše zemlje“, rekla je Vukosava Đapić Atanacković i pozvala je Zrenjanince da dođu i podrže takmičare.

Aleksandra Rapaić članica bokserskog kluba „Petrovgrad“ istakla je da joj je čast što će nastupiti na jednom ovako velikom  turniru i boksovati za svoj klub u svom gradu.

Strahinja Rašović član  Bokserskog kluba “Banat” rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što će učestvovati na prvom memorijalnom  turniru u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin” i pozvao sugrađane da dođu i podrže takmičare.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“