Zrenjanin- 36. po redu manifestacija „Dani piva“ održaće se od 25. avgusta do 29. avgusta, ove godine manifestacija će trajati pet dana i  očekuje se oko pola miliona posetilaca.

U okviru manifestacije, pored koncerata, održaće se i dramski, dečiji, sportski i kulturno-umetnički program i još mnogo toga na više lokacija u gradu. Kao i svake godine očekuje nas bogat program i na Žitnom trgu uz tradicionalni vatromet. Ove godine program na Trgu slobode otvoriće „Zrenjaninska filharmonija“, a specijalni gost biće čuveni tenor Bela Mavrak.

Povodom početka manifestacije danas je održana konferencija za novinare u Gradskoj bašti na kojoj su se obratili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, član grupe Divlje jagode Sead Lipovača, osnivač „Black“ Metallica tribjut benda Steva Mesaroš, direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar i direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina. 

Prostori na kojima će biti realizovana manifestacija biće ograđeni. U prostor gde će biti održani koncerti i gde će biti štandovi moći će da uđu posetioci koji imaju potvrdu o vakcinaciji, potvrdu o preležanoj bolesti ili negativan test. 

„Kao i na svim manifestacijama u Srbiji tako će i u Zrenjaninu, kao što je to propisao Krizni štab, biti poštovane epidemiološke mere. Jako je bitno da sve protekne u najboljem redu i bez zdravstvenog rizika“,  istakao je gradonačelnik i apelovao na posetioce da se pridržavaju svih epidemioloških mera.

„Tokom naše tradicionalne manifestacije  posetioce očekuje kvalitetan kulturno umetnički program. Ova manifestacija je odavno prevazišla lokalne okvire zato pozivam građane cele Srbije da dođu i posete našu manifestaciju“, rekao je gradonačelnik.

„Program na ovogodišnjoj manifestaciji namenjen je svim generacijama  i odvijaće se na više lokacija u gradu“, rekao je direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i poželeo dobrodošlicu  svim posetiocima.

Pogledajte kompletan program 36. DANA piva u Zrenjaninu – na svim lokacijama OVDE