Zrenajnin- Koncertom Zrenjaninske filharmonije i soliste Bele Mavraka, na Trgu slobode u Zrenjaninu, sinoć je počeo glavni muzički program 36. po redu manifestacije „Dani piva”.

 

Publika je uživala u latino muzici pod dirigentskom palicom maestra Aleksandara Kojića i  soliste svetskog ranga  Bele Mavraka.

 

U petak, 27. avgusta sa početkom u 21h (umesto do sada najavljivanih 22h, zbog povoljnijih vremenskih uslova) na Trgu slobode  publika će ponovo imati priliku da sluša Zrenjaninsku filharmoniju koja će nastupati  zajedno sa ABBA i Metalika tribjut bendovima.

 

Pogledajte kako je izgledao drugi dan manifestacije „Dani piva“u Zrenjaninu OVDE

Drugog dana manifestacije „Dani piva“  pred mnogobrojnom publikom  koncerte na Žitnom trgu su održali „Koncert majstori“  i Dženan Lončarević.

Publika je tokom večeri uživala u fenomenalnoj atmosferi, svirci i raznovrsnom repertoaru „Koncert majstora“ i Dženana Lončarevića.

 

Takmičenje u brzom ispijanju piva i drugog dana manifestacije  su otvorile dame, prvo mesto osvojila je Stojanka Trivunović iz Melenaca sa vremenom ispijanja piva 4 sekunde i  97 stotinke, drugo mesto osvojila je Marika Agić iz Zrenjanina  sa vremenom 5, 47 stotinki.

Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojio Oliver Čilat iz Zrenjanina sa  vremenom ispijanja piva 3 sekunde i 72 stotinke, drugo mesto osvojio je  Nikola Kišprdilov iz Zrenjanina sa vremenom 4,50 stotine, dok je treće mesto pripalo Erneu Palatinušu iz Zrenjanina sa vremenom 5,25.

Pozivaju se svi ljubitelji piva da se prijave za takmičenje u brzom ispijanje piva. Prijavljivanje se vrši svako veče pred početak takmičenja.

U subotu 28. avgusta 2021. godine, održaće se finale u kojem će se takmičiti tri najbolja vremena u ženskoj i muškoj konkurenciji. Muškarci će u finalu popiti po 1 litar, dok će žene u što kraćem vremenskom roku morati da popiju samo pola litre piva.

Nagrada za prvo osvojeno mesto u muškoj  i ženskoj konkurenciji iznosi 40.000, za drugo 20.000, dok za treće mesto iznosi 10.000 dinara.

 

Pogledajte kompletan program 36. DANA piva u Zrenjaninu – na svim lokacijama OVDE

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“