Kompanija Gomex  obaveštava potrošače da je u petak, 22. oktobra, otvoren novi maloprodajni objekat u Žarkovu, urbanom gradskom naselju u Beogradu koje pripada opštini Čukarica.

Ovaj mini market nalazi se na adresi Riste Marjanovića 10 i prostire se na 122m2 prodajnog prostora, a u novootvorenoj prodavnici zaposleno je sedam novih radnika. Potrošačima je asortiman od blizu 3500 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 7:00 do 21:00h. Iz ponude se izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.