Sport- U 9. kolu Druge futsal Lige odigrao se banatski derbi u kojoj su fudbaleri SAS-a protiv ekipe Tise iz Novog Bečeja zasluženo slavili rezultatom 8:3.

Dobro su otvorili utakmicu fudbaleri SAS-a i već u 2. minutu nakon šuta Tomina na drugoj stativi bio je spreman Novković i zatresao mrežu za 1:0.

Gosti su prvi put zapretili u 11. minutu  preko Đukića, ali  je lopta pogodila prečku golmana domaćih Rodića. Nedugo zatim je i Spahić na sreću domaćih u jednom napadu dvaput pogodio prečku.

Golom Virijevića u poslednjim sekundama prvog poluvremena izjednačili su gosti na 1:1.

Početkom 2. poluvremena, u 23. minitu, kapiten domaćih Tomin odlično asistira za Novkovića koji maestralno petom pogađa za vođstvo od 2:1.

Het trik na utakmici: IgorAranitović

U 26. minutu korner izvodi Škorić dodaje loptu Lojpuru koji desno iskosa pogađa za 3:1. U istom minutu kapiten Tomin iz svog peterca odlično asistira za Aranitovića koji trese mrežu za 4:1. Gosti u 28. minutu preko raspoloženog Virijevića smanjuju na 4:2.  Igrači Tise u nastavku igraju bez golmana, to koristi Aranitović i u 33. minutu pogađa za 5:2.

Aranitović minut kasnije postiže svoj het trik za 6:2. Škorić u 38. proigrava Nedeljka Šarenca koji postiže pogodak za 7:2. Igrač gostiju Virijević takođe postiže svoj het trik  za 7:3. Škorić u poslednjim sekundama meča postavlja konačnih 8:3 za SAS.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

KFM SAS: Rodić, Lojpur, Aranitović, tomin i Novković. Zamenici igrača: Popović, Škorić,Životin, Šarenac Mile, Magda, Petrović i Šarenac Nedeljko.

 

KFM TISA: Janićević, Denić, Virijević, Spahić i Simić. Zamenici igrača: Ćurčić, Vujović, Pelengić, Ikrašev, Đukić i Dražić.