IZMENA REPERTOARA ZRENJANINSKOG POZORIŠTA ZA VIKEND

 

Velika scena NP „Toša Jovanović“:

Predstava DEČAK I MESEC (Ž.Hubač, r. V.Vidov), zakazana za subotu, 20. novembar, u 11 časova, OTKAZUJE zbog bolesti glumice. Umesto te predstave, u istom terminu, na velikoj sceni igraće se predstava CRVENKAPA, I. Bojovića, u režiji B. Vujović.

Karte po ceni od 400 din za dramske (za studente, đake, penzionere i grupne posete cena karte je 300 din) i 200 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili
rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica).

Karte za predstave mogu se rezervisati i putem imejla [email protected] ili na sajtu Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs. Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+” imaju 50% popusta na cenu karata.

NAPOMENA:
Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave isključivo putem telefona biletarnice ili lično na biletarnici, zbog izbegavanja gužvi koje nisu u skladu sa epidemiološkim merama.
Pozorište zadržava pravo izmene repertoara usled nepredviđenih okolnosti izazvanih korona epidemijom, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata telefonom ili putem interneta PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap